Meetings & Events

Inspire connections

Bij Hotel Kint begrijpen we dat meetings en events de kracht hebben om ideeën tot leven te brengen en relaties te versterken. Met onze veelzijdige ruimte, hoogwaardige faciliteiten en toegewijd personeel bieden we de perfecte setting voor succesvolle bijeenkomsten en onvergetelijke evenementen. Of het nu gaat om zakelijke conferenties, sociale vieringen of creatieve brainstormsessies, bij Hotel Kint maken we van elk moment een hemelse ervaring.

Meetings

Maak gebruik van onze Pradoe zaal, dit verwijst naar het gedeelte van het klooster dat aan de gang ligt. Met een grote glazen deur en hoge plafonds dient deze ruimte zich perfect als een meeting room. Wanneer je de gangen van Hotel Kint binnenwandelt, zie je de ruimte aan het einde liggen. Je vindt er alles om goed te kunnen werken: 12 stoelen, 2 losse tafels, voldoende ruimte voor verschillende opstellingen, tv-scherm met HDMI-aansluiting, een flipover en koffieservice. Binnenkort te boeken: diverse vergaderarrangementen voor in de Pradoe zaal. Specifieke wensen voor een meeting? Neem dan contact met ons op. 

Informatie aanvragen

Meetings bij Hotel Kint

Events

Bij Hotel Kint zetten we jouw visie om in werkelijkheid door op maat gemaakte evenementen te creëren die aan al je wensen voldoen. Of je nu een droombruiloft plant of een zakelijk evenement organiseert, ons toegewijde team staat klaar om je te helpen bij het realiseren van een onvergetelijk event. Zo kun je het hele hotel afhuren voor een onvergetelijke avond. Of genieten van een heerlijk walking dinner in onze sfeervolle bistro, gevolgd door een feest dat nog lang zal naklinken in de herinneringen van alle gasten. Heb je specifieke wensen voor een event? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Events op Hotel Kint Valkenburg