De kamers

Dream away

Verblijven in kamers met elementen die je terugbrengen naar 1883. Respect voor historie in combinatie met een modern design. Thuiskomen, maar dan beter. Droom weg in één van de hemelse kamers van het herboren klooster. De kamers van Hotel Kint zijn zorgvuldig samengesteld met comfortabele en esthetische voorzieningen. Van het genieten van een heerlijk kopje koffie op de kamer tot het uitrusten op luxe bedden. 

Elegant comfort in onze kamers & suites

Ontdek de kamers

Comfort room

De Comfort Room verwelkomt je met een knusse en handige oase van intimiteit. Ondanks zijn compacte formaat (18-20m2) biedt deze kamer een slimme en doordachte indeling, waardoor je optimaal kunt genieten van comfort en gemak. Laat je verrassen door de warme sfeer en geniet van een intieme ervaring in de meest handige en intieme kamer van het hotel, de Comfort Room.

Bekijk deze kamerBoek deze kamer
Comfort room Hotel Kint Valkenburg

Comfort Studio

De Comfort Studio verwelkomt je met zijn warme en charmante karakter. Deze duplex biedt een cosy en intieme sfeer, perfect om te ontspannen en tot rust te komen. Geniet van de unieke charme en comfortabele ambiance van de Comfort Studio (18-20m2) tijdens je verblijf in Hotel Kint.

Bekijk deze kamerBoek deze kamer
Hotel Kint Valkenburg Comfort Studio

Deluxe Room

Laat je betoveren in de Deluxe Room door de ruimtelijkheid en elegantie. Alles is zorgvuldig ontworpen om een oase van rust en ontspanning te creëren. Geniet van hoogwaardige voorzieningen en een serene sfeer, waardoor de Deluxe Room (24-28m2) de ideale plek is om te genieten van een luxueus en verkwikkend verblijf. 

Bekijk deze kamerBoek deze kamer
Hotel Kint Valkenburg Deluxe Room

Deluxe Studio

In de Deluxe Studio worden comfort en speelsheid verweven in een ruime duplex. Ontdek de perfecte balans tussen ontspanning en levendigheid in deze middelgrote ruimte (24m2). Ervaar een hemelse ambiance met moderne voorzieningen die zorgen voor een comfortabel verblijf. 

Bekijk deze kamerBoek deze kamer
Deluxe Studio Hotel Kint Valkenburg

Junior Suite

In de Junior Suite komen luxe en comfort samen. Ontdek de harmonie tussen stijlvolle elementen, moderne faciliteiten en een rustgevende ambiance, waardoor de Junior Suite (20m2) het perfecte toevluchtsoord is voor een onvergetelijk verblijf.

Bekijk deze kamerBoek deze kamer
Junior Suite Hotel Kint Valkenburg

Senior Suite

De senior suite van Hotel Kint is niet alleen een oase van luxe en elegantie, maar het is ook de grootste kamer (40m2) die ons hotel te bieden heeft. Met zijn royale afmetingen biedt deze suite meer dan voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van uw verblijf in volledige comfort en privacy.

Bekijk deze kamerBoek deze kamer
Hotel Kint Valkenburg