Hotel Kint launch

26-07-2023

Hotel Kint opent op 1 september: Beleef de hemelse combinatie van historie en design

Hotel Kint Valkenburg

Het langverwachte boutique hotel in het charmante Valkenburg, opent op 1 september eindelijk zijn deuren. Ons unieke hotel combineert een eeuwenoud klooster met eigentijds design, en belooft een hemelse ervaring voor iedere gast. Hotel Kint verwelkomt gasten in een wereld waar woongevoel en innovatie hand in hand gaan. Vanaf het moment dat je het historische pand betreedt, voel je ontspanning in combinatie met verrijking. Elk detail is zorgvuldig ontworpen, van de architectuur tot de inrichting, om de rijke geschiedenis en het design tot leven te brengen.

Bistro Francis 

De focus van Hotel Kint ligt op het creëren van een serene speelsheid in een hedendaags jasje. Hier kun je ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en genieten van een oase van sereniteit. Dat in combinatie met een bruisende stad en binnenkort de opening van Bistro Francis, een all day dining restaurant met traditionele Franse gerechten met een modern sausje, maken het verblijf hemels. Bistro Francis zal binnenkort openen en vanaf dat moment kunnen gasten genieten van het perfecte Franse ontbijt. Tot die tijd hebben we een aantal aanbevelingen voor ontbijtmogelijkheden in Valkenburg: 

  • Cup & Vino: Begin je dag bij Cup & Vino en laat je verwelkomen door de gastvrije sfeer. Naast een goed kopje koffie serveren ze ook heerlijke ontbijtopties die je energie geven voor de rest van de dag
  • America: Gelegen in het hart van Valkenburg, biedt America een warme ambiance voor een ontspannen ontbijt. 
  • Bongerd: Stap binnen bij Bongerd en proef de verrukkelijke ontbijtcreaties. Met een gevarieerd menu en vriendelijk personeel biedt deze plek een ideale start van je dag in Valkenburg.
  • Valkenhof: Gelegen in een pittoreske omgeving, biedt Valkenhof een ontbijtervaring met uitzicht. Geniet van een smakelijk ontbijt terwijl je de prachtige omgeving van Valkenburg bewondert.

Het inclusieve karakter 

Wat Hotel Kint echt bijzonder maakt, is de unieke gastvrijheid. Het hotel biedt een full-service ervaring op self-service wijze. We geven persoonlijke aanbevelingen voor activiteiten om de ultieme Limburgse beleving te creëren, en zorgen ervoor dat je niets tekortkomt. Heb je vragen dan kun je ons altijd contacteren. Het eigentijdse design van Hotel Kint is een lust voor het oog. Elke kamer is met zorg ingericht om een warme en uitnodigende sfeer te creëren. Van de comfortabele bedden tot de stijlvolle meubels, elk detail draagt bij aan de luxe en het comfort waar Hotel Kint voor staat. Meer zien,? Klik dan hier.

Het is niet zomaar een hotel, het is een monumentaal boutique hotel dat iedereen uitnodigt. Vanaf 1 september staan de deuren open om gasten te verwelkomen in een unieke wereld waar geschiedenis en design samenkomen. Mis deze kans niet om Hotel Kint te ervaren.