Nieuwe Openingstijden - Bistro Francis

26-06-2024

Summer is here! En dat vieren we maar al te graag met jou. Vanaf 3 juli opent onze bistro ook op woensdag. Voor zowel de lunch als het diner ben je vijf dagen per week van harte welkom. 

Maak kennis met de gevarieerde menukaart 

De zomer is in volle gang en de zon laat zich van zijn beste kant zien. Dit is het perfecte moment om te genieten van het heerlijke weer bij onze bistro. Schuif aan voor een smakelijke lunch of kom langs voor een gezellig diner bij Bistro Francis. Of je nu met vrienden bent of met je partner. Je bent bij ons aan het juiste adres om te ontspannen, te genieten van lekker eten en goede gesprekken. 

Lunchen bij de Bistro 

Een tafel vol kleurrijke salades, een overheerlijke burrata, steak tartare en gamba’s? De geur van de mooiste gerechten vult de lucht terwijl je lacht bijkletst met vrienden of een date middag hebt met je partner. De kaart van Bistro Francis bestaat uit een scala aan Franse gerechten met een moderne twist. 

Dineren in de Bistro 

Als de avond valt en de temperatuur begint te dalen, verandert de bistro in een fijne locatie voor een uitgebreid diner. Op het menu vind je vaak seizoensgebonden gerechten die de smaken van de zomer perfect weergeven. Probeer bijvoorbeeld een bavette, gekonfijte kalfswang of gebakken bloemkool met groentjes. Sip van een glas wijn of trakteer jezelf op de meest overheerlijke cocktails, direct voor je gemaakt.  

Combineer een bezoek aan de bistro met een overnachting 

Hemels ontbijten, lunchen of dineren in combinatie met een overnachting? Maak kennis met onze aantrekkelijke arrangementen en vier de zomer extra fijn. 

Bekijk onze arrangementen