TEFAF Maastricht wordt nog bijzonderder wanneer je kiest voor een verblijf bij Hotel Kint.

TEFAF Maastricht verblijf in Hotel Kint

TEFAF Maastricht 2024 wordt nog bijzonderder wanneer je kiest voor een verblijf bij Hotel Kint. Gelegen in het pittoreske Valkenburg, ben je verzekerd van een uitzonderlijke ervaring op slechts een korte afstand van de beurs. Hotel Kint combineert comfort met luxe, waardoor jij je helemaal kunt onderdompelen in de beurs en alles wat Valkenburg en Maastricht te bieden hebben.

Boek nu

Een culinaire reis in het hart van Hotel Kint

Midden in Hotel Kint vindt je ons elegante restaurant, de perfecte locatie voor een onvergetelijke culinaire ervaring na een lange dag TEFAF. Laat je in onze bistro, die van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat geopend is, meenemen op een culinaire reis. Met toewijding en passie geven we een creatieve draai aan traditionele gerechten. We combineren klassieke Franse keuken met moderne nuances, en creëren zo een symfonie van smaken speciaal voor jou. 

Bekijk restaurant

Een culinaire reis in het hart van Hotel Kint

Eenvoudig en snel naar de TEFAF

Kies voor het gemak met Hotel Kint als uitvalsbasis voor TEFAF Maastricht 2024. Het hotel ligt slechts 17 kilometer van de kunstbeurs. Met een rechtstreekse treinverbinding die je binnen 10 minuten naar Maastricht brengt, of een autorit van nog geen 15 minuten, ligt de wereld van kunst en cultuur binnen handbereik.

Of je nu met de trein reist of de voorkeur geeft aan eigen vervoer, beide opties brengen je vlot naar TEFAF. Voor automobilisten is er het bijkomend voordeel van parkeergemak bij zowel het hotel als de beurs.

Eenvoudig en snel naar de TEFAF

TEFAF Maastricht 2024

Ervaar de diversiteit van kunst op de TEFAF Maastricht 2024. Van oude meesterwerken tot moderne kunststukken, er is voor elk wat wils. Naast het bewonderen van de kunst, biedt Tefaf ook de gelegenheid om te netwerken en deel te nemen aan diverse lezingen en evenementen.

Meer informatie over TEFAF Maastricht 2024 vindt je via de TEFAF site.

Boek nu

TEFAF Maastricht 2024