Ontspan en geniet van wellness

06-07-2023

Ontspan en geniet in Valkenburg terwijl je profiteert van een scala aan wellnessopties die de regio te bieden heeft.

Hotel Kint Valkenburg Wellness

Welkom in het betoverende Valkenburg, waar wellness en ontspanning samenkomen in een harmonieus geheel. Laat je onderdompelen in de rustgevende atmosfeer van dit charmante stadje, omringd door groene heuvels en eeuwenoude grotten. Geniet van de vele fijne wellnessfaciliteiten die Valkenburg te bieden heeft, van verkwikkende spa's en thermaalbaden tot revitaliserende massages en wellnessresorts. Hier vind je de ideale plek om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en te genieten van ultieme ontspanning en welzijn.

Arrangementen 

Naast de luxe spa's, thermale baden en ontspannende massages in Valkenburg, zijn er ook enkele speciale wellnessaanbiedingen die je niet wilt missen. Thermae 2000 uit Valkenburg is een bekend wellnessresort waar je kunt genieten van diverse wellnessfaciliteiten en ontspannende behandelingen. Essential Movements, gevestigd in Valkenburg, biedt verschillende wellness- en yogamogelijkheden om je geest en lichaam in balans te brengen. Daarnaast is Navish uit Maastricht een wellnesspraktijk die gespecialiseerd is in holistische behandelingen voor totale ontspanning en welzijn.

Hotel Kint en Bistro Francis zijn perfect gelegen als uitvalsbasis voor jouw wellnesservaring. Het boutique hotel combineert de charme van een eeuwenoud klooster met eigentijds design, en biedt comfortabele kamers waar je heerlijk kunt ontspannen. Na een dag vol wellnessactiviteiten kun je bij Bistro Francis genieten van traditionele Franse gerechten met een moderne twist.

Bij Hotel Kint en Bistro Francis kun je binnenkort profiteren van speciale wellnessarrangementen, waarbij je kunt kiezen uit verschillende opties om te ontspannen en te genieten. Trakteer jezelf op een luxe spa-behandeling bij Thermae 2000, gevolgd door een heerlijk diner in Bistro Francis. Of verken de holistische wellnessmogelijkheden van Essential Movements en Navish, en laat jezelf verwennen met rustgevende behandelingen en activiteiten.

Boek binnenkort  

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en trakteer jezelf op een welverdiende wellnesservaring in Valkenburg. Blijf op de hoogte van onze website en sociale media voor meer informatie over de komende wellnessarrangementen bij Hotel Kint en Bistro Francis. Laat je geest en lichaam volledig tot rust komen terwijl je geniet van ontspanning en smaakvolle gerechten in deze betoverende omgeving.